Connect with us

Ekonomija

Herceg zahvalio vatrogascima i dragovoljcima na gašenju opožarenih područja

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, zahvalio se na svom Facebook profilu svim vatrogascima i dragovoljcima koji gase požare na području cijele HNŽ.

Objavu s Hercegovog Facebooka prenosimo u cijelosti:

“Osobno, tako i u ime Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, svim našim vatrogascima iz svih gradova i općina HNŽ-a, kao i dragovoljcima koji im na bilo koji način pružaju pomoć na terenu u gašenju opožarenih prostora, iskazujem javnu zahvalu na nesebičnom čuvanju sigurnosti, zdravlja i imovine naših žitelja.

Pokazali ste, kao i u proteklim godinama, iznimnu hrabrost, ustrajnost i požrtvovnost čuvajući naše živote, ali i braneći naša prirodna dobra. Prvi ste na terenu, posljednji ga napuštate. To svatko od nas treba poštovati! Hvala vam!”, napisao je Herceg na Facebooku.

𝐒𝐕𝐈𝐌 𝐕𝐀𝐓𝐑𝐎𝐆𝐀𝐒𝐂𝐈𝐌𝐀 𝐈 𝐃𝐑𝐀𝐆𝐎𝐕𝐎𝐋𝐉𝐂𝐈𝐌𝐀 𝐔 𝐆𝐀Š𝐄𝐍𝐉𝐔 𝐎𝐏𝐎Ž𝐀𝐑𝐄𝐍𝐈𝐇 𝐏𝐎𝐃𝐑𝐔Č𝐉𝐀 𝐎𝐃 𝐒𝐑𝐂𝐀 𝐇𝐕𝐀𝐋𝐀!

Osobno, tako i u ime Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, svim našim vatrogascima iz svih gradova i općina HNŽ-a, kao i dragovoljcima koji im na bilo koji način pružaju pomoć na terenu u gašenju opožarenih prostora, iskazujem javnu zahvalu na nesebičnom čuvanju sigurnosti, zdravlja i imovine naših žitelja.

Pokazali ste, kao i u proteklim godinama, iznimnu hrabrost, ustrajnost i požrtvovnost ču

Prikaži više

Fotografija Nevenka Hercega.
Fotografija Nevenka Hercega.
Fotografija Nevenka Hercega.
Fotografija Nevenka Hercega.
Fotografija Nevenka Hercega.
+3

Continue Reading