Connect with us

Kultura

HERCEG UPRILIČIO PRIJATELJEVANJE S NOVINARIMA

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, danas je u dvorani zgrade Vlade upriličio tradicionalno prijateljevanje s novinarima iz HNŽ-a.

Predsjednik Herceg zahvalio je novinarima na korektnomu praćenju rada Vlade te vrlo korektnoj komunikaciji s javnošću u našoj županiji i šire.

„Nećete mi zamjeriti što ću vas pozdraviti kao drage prijatelje. Želim vam, uz riječi dobrodošlice, odmah na početku zahvaliti za praćenje našega rada tijekom ove i svih prethodnih godina. Zahvaljujući vama i vašemu radu, javnost u našoj županiji i šire uvijek je, korektno i pravodobno, bila upoznata s našim aktivnostima.

Nadam se kako ste u meni i u mojim suradnicima imali potrebno razumijevanje za vaš posao i kako možete potvrditi da ste u ovoj zgradi uvijek imali i imate otvorena vrata. Ako je ponekad i bilo nekih šumova u komunikaciji, složit ćete se kako su i takve stvari u poslu neminovnost i kako svatko onaj tko radi ponekad i pogriješi. Međutim, korektnost koja je izgrađena svakako je, u mojim očima, dominantna kada se osvrnem na godine iza nas. To i jest razlog zašto sam s vama htio podijeliti dojmove, razmijeniti dobre želje i nazdraviti, prije svega, za bolje sutra.

Naša županija danas je jedna od najuspješnijih u FBiH, unatoč svim izazovima i kušnjama kroz koje smo prošli, u daleko je povoljnijoj i stabilnijoj situaciji nego je bila prije osam godina, kada smo preuzeli odgovornost.“ kazao je predsjednik Herceg dodavši da je ovaj susret i prigoda uputiti božićnu i novogodišnju poruku svim žiteljima naše županije.

“Dragi sugrađani,

pred nama je Božić, blagdan obiteljskoga zajedništva, blagdan velike nade i milosti, blagdan koji daje dodatni smisao našim naporima da gradimo društvo u kojem ćemo probleme rješavati dijalogom i međusobnim poštivanjem.

Neka duh Božića donese obilje radosti i ljubavi u naše obitelji, svima nama duhovnu snagu za djelovanje na dobrobit cijele zajednice, ali i svakog pojedinca u njoj.

S tim mislima, katolicima u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, u osobno i u ime Vlade, želim čestit i blagoslovljen Božić, a našim žiteljima u cjelini sretnu i uspješnu Novu 2023. godinu!“ zaključio je predsjednik Herceg.

Continue Reading