Connect with us

BiH u EU

HDZ BiH Trn: ‘Uvijek vjerni i odani, nikad prodani’

PREDIZBORNI SKUPOVI
HDZ BiH Trn: ‘Uvijek vjerni i odani, nikad prodani’
HDZ BiH Trn: 'Uvijek vjerni i odani, nikad prodani'
0
11

U prostorijama područne škole na Trnu održana predizborna tribina Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg. Uvodnim govorom i pozdravnim riječima mještanima i gostima obratio se Marinko Jelić, kandidat na listi HDZ-a BiH za Gradsko vijeće. „Pozivam vas da izađete u što većem broju na izbore 2. listopada, a ne sumnjam koga će te zaokružiti, ZNA SE!“, rekao je u svom obraćanju Jelić.
Glavna tema predizborne tribine bili su infrastrukturni i komunalni projekti koji su urađeni u prošlom mandatu, kao i oni s čijom će se realizacijom uskoro krenuti. U potpunosti završeni vodovodi u tri mjesne zajednice, završena zgrada OŠ na Lisama, realiziran veliki dio kanalizacijskog sustava, kao i sustava za navodnjavanje. Riječ je o projektima čija je vrijednost oko 20 milijuna KM. „Cilj nam je u prve dvije godine mandata završiti vodovode u Buhovu, Ljubotićima, Knešpolju i Dobrkovićima, a riječ je o stotinama kilometara vodovodne mreže“ izjavio je kandidat za gradonačelnika Miro Kraljević.

Kandidate HDZ-a BiH za Gradsko vijeće predstavio aktualni predsjednik Gradskog vijeća i nositelj liste Vinko Topić.

„Gradsko vijeće je bitna karika u funkcioniranju grada, zbog toga nam je potrebna većina. Uz dobru suradnju s gradonačelnikom i službama možemo polučiti odlične rezultate,“ rekao je između ostalog Topić.

TAGOVI

Continue Reading