Connect with us

Ljubav

“Dali smo “mi to, ili su oni mi” Å¡ta je tu istina!

Jučer osudili, danas promoviraju i svi šute

Hrvatsku je nedavno potresao seks skandal  manekenke Tine Katanić. Seks snimka poznate manekenke digla je Hrvatsku na noge! Mlada manekenka na snimci vidno pijana i nadrogirana iskorištena je i silovana za potrebe video uratka koji je vidjela cijela Hrvatska i šire, bar tako kaže velik broj hrvatske javnosti! Bio je to slučaj u kojemu su se istaknule žene, B.a.b.e., institucije i organizacije, svi zajedno u obrani dostojanstva pijane djevojke koja je zbog svoje nesvijesnosti silovana! I to valjda tako treba biti, zar ne?

Međutim, nekoliko mjeseci kasnije u udarnom obiteljskom terminu, u nedjelju poslije Dnevnika, na nacionalnoj televiziji puštena je nova skandalozna seks snimka, u kojoj je opet vidno pijana i vidno nesvjesna Hrvatica Stefani seksualno iskorištena pred malim ekranima hrvatskih obitelji! No, iako je situacija gotovo pa identična, ovaj put nitko neće reagirati? Žene? B.a.b.e.? Odvjetnici? Pravobranitelji? Roditelji? Psihijatri? Gdje ste sad? Dostojanstvo žene? Što je to?

Po čemu je ovaj slučaj drugačiji? Ova seks snimka nije ‘procurila’ u javnost, već ju je pustila produkcija zabavnog programa nacionalne televizije! I to su učinili bez reakcije javnosti i hrvatskih institucija?!

Ajmo na stranu Stefani, njeno pijano stanje, njezina simulacija ili seks koji je imala pred kamerama, moguće silovanje i odvratnost palih bića, ma na stranu sve što se događa u toj kući sablazni, samo neka neko objasni kako je ponižavanje ljudskih bića, voajerizam, transeksualnst, i apsolutni idiotizam postala zabava u Hrvatskoj? Kako je to smeće uopće dospjelo na udarni vikend termin?

Osim što je alarmantna situacija da se ovakva produkcija odvratnosti uopće plasira prije 22 sata, i da na to institucije najvjerojatnije neće reagirati, valja obratiti pažnju na ‘posebne’ začine koji su dali čar ovom novom ‘regionalnom’ projektu!

Treba znati i da su emisije poput ‘Velikog brata’ prije svega režirene, a sami akteri ovog showa više zarađuju ukoliko se upuštaju u ‘seks avanture’, jer samo u tom slučaju, ispiranje mozgova bestidnom seksualnosti može početi!

Međutim, ovaj projekt puno je više od obične ‘seksualne’ manipulacije! Puno bliže da je riječ o mnogo širem aspektu manipulacije u kojoj se duševni poremećaji i mentalna oboljenja svekolikoj javnosti, pa i djeci prezentiraju kao normalni, ali i prihvatljivi.

Jer, unutar udarnog obiteljskog termina, Hrvatima je pušten i voajerizam kao najnormalnije stanje našeg društva, a neki od voajera, iz kuće, mogli bi ‘iskorištenoj djevojci (20) biti i roditelji, što nas dovodi do pitanja, kolika se doza ogavnosti zapravo skriva iza ovog projekta?

Voajerizam  i  medicina svrstava  u oboljenje koje se naziva parafilija,  odnosno svrstava ga u kategoriju srodnih duševnih poremećaja u grupi poremećaja spolne sklonosti. Tu je i transeksualnost koju također glavnina medicinske struke smatra mentalnim  i spolnim poremećajem, što je daleko od normalnosti, a bliže seksualnoj devijaciji koja koja će se svakim danom,  pa i nedjeljom uveće plasirati našem i ovako dovoljno izmanipuliranom društvu.

Kako poniziti Hrvatsku? Pošalji Hrvaticu u BB

Pitamo se samo kome je u interesu devastiranje, programiranje i zaglupljivanje hrvatskog naroda koje će mjesecima biti bombardirano ‘prljavim’ vijestima iz najogavnije kuće u susjedstvu, u kojoj je gle slučaja, baš Hrvatica prva ‘ponižena’, bez obzira je li ova dama toga uopće svjesna! Jedno je sigurno. Dok će većina hrvatske javnosti bez treptaja gledati u prostorije BB kuće, i pritom sebe tješiti da su pametniji, dotle će razni menageri učiniti da zaboravimo da živimo u kaosu bez posla, bez sjemena, bez hrane i vode. Zaboravit ćemo i na izbjeglice i na političke elite, a sigurno ćemo i nakon cijele sezone ovog showa na izbore izaći za nijansu ‘gluplji’, što je svakako nešto što svima odgovara. tropolje.info (Zrinka. K)

Continue Reading