Connect with us

Scena

Čović: Sačuvati stolnu ulogu Stoca u organiziranju života među Hrvatima u BiH

-Strateški interes hrvatskog naroda, strateški interes HDZ BiH, njenog predsjednika, Predsjedništva je očuvati i sačuvati stolnu ulogu Stoca u organiziranju života u BiH među Hrvatima, i zbog toga me posebno veseli da mi to na praktičan način pokazujemo, rekao je predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ BiH Dragan Ćović na sinoćnjoj svečanoj akademiji kojom je, u nazočnosti oko 1000 Stočana, općinski odbor HDZ BiH Stolac obilježio 25 obljenicu utemeljenja, javlja Hrvatski Medijski Servis.

-Danas smo najbolje organizirana politička opcija ne samo ovdje u Stocu, ne samo u našoj županiji, mi smo s pravom stožerna stranka i na to smo ponosni i na poseban način se želim zahvaliti svim našim članicama i članovima u Stocu,kazao je Čović, te dodao:.

“Strateški interes hrvatskog naroda, strateški interes HDZ BiH, njenog predsjednika, Predsjedništva je očuvati i sačuvati stolnu ulogu Stoca u organiziranju života u BiH među Hrvatima, i zbog toga me posebno veseli da mi to na praktičan način pokazujemo i da je to jedan pravi odgovor na poruke koje vi nama šaljete kroz različite izborne oblike”, rekao je Čović.

“Pozivam vas dragi prijatelji da budemo ustrajni, da budemo ono što smo bili u zadnjih 25 godina, da budemo stožerna stranka hrvatskog naroda, da preuzmemo odgovornost za svoj narod u svakoj aktivnosti pregovaranja, da budemo uspravne kralježnice i da ne dozvolimo nikome da umjesto nas donosi odluke. Čestitam svima vama 25. obljetnicu djelovanja naše stranke”, kazao je Čović te iskazao punu potporu Općinskom odboru i predsjedniku Stjepanu Boškoviću po pitanju strateških projekata i pitanju branitelja.

stolac covic

Predsjednik OO HDZ BiH Stolac i načelnik Općine Stjepan Boškovićkazao je kako je prepuna dvorana znak zajedništva i rezultat intenzivnog rada tijekom ovih 25 godina.

“Zahvaljujući tome i u najtežim trenutcima u povijesti stranke, u vremenima raskola i pritisaka, uvijek smo imali odlične rezultate i izlazili jači”, kazao je Bošković. Osvrnuo se na projetke od strateške važnosti za Općinu i zatražio potporu i pomoć viših razina za Stolac.

“Posebno je to važno kad su u pitanju branitelji, koji su u temeljima Stranke, a danas su, posebno u Stocu, izloženi velikim iskušenjima i pritiscima. Potrebna im je potpora u svakom smislu, potrebno je pokazati da nisu sami”, rekao je predsjednik Općinskog odbora Stolac, te je na kraju ustvrdio kako OO HDZ BiH Stolac, zajedno s njim, nije umoran te da su spremni za sve izazove koji su pred ovim Općinskom odborom u borbi za hrvatski narod

Continue Reading