Connect with us

Sinovi povijesti

Biskup Košić: Ne glasajte za ovu SDP-ovku, ona je protiv Crkve, vjere i Hrvatske

Sisački biskup mons. Vlado Košić pozvao je vjernike da u drugom krugu izbora na glasaju za SDP-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Siska Kristinu Ikić Baniček

“Sisačka gradonačelnica Kristina Ikić-Baniček diskriminira nas katolike u gradu: ona je izbacivala s posla u javnim službama naše vjernike, ona je zabranila vjerski odgoj u gradskim vrtićima, ona je uskratila svaku potporu našem vjerskom vrtiću, što je jedinstven slučaj u Hrvatskoj”, izjavio jeVlado Košić, biskup sisački, na upit Jutarnjeg lista zbog čega se izravno uključio u kampanju protiv kandidatkinje Socijaldemokratske partije Hrvatske.

Košić je još prije dva mjeseca iznio optužbe protiv Kristine Ikić-Baniček kazavši da  “SDP nije ni socijalna ni demokratska, a najmanje je to hrvatska stranka”

“Molim se Bogu da se ta protugrađanska i protuvjerska vladavina gradom Siskom završi i da dođe netko tko će osjećati sve građane svojima i svima jednako pomagati. Ovo vraćanje u komunizam i partizanštinu ne može Sisku u 21. stoljeću donijeti ništa dobra”, kazao je sisački biskup uz poziv katoličkim vjernicima da glasaju za druge kandidate.

“Mislim da je ona u stanju zavarati naše građane, pa i moje katoličke vjernike, i upravo se zato ja i javljam da ih prosvijetlim da se ne prevare birajući ju, a onda otkriju da nam je nametnula agresivnu komunističko-ateističku diktaturu, tipa Sjeverne Koreje…”, uzrok je krivog biračkog odabira, drži biskup sisački.

MP/foto:biskupijasisak

Continue Reading