Connect with us

Uncategorized

Ako je ovo narodna vlast, spas je diktatura branitelja!

Kada primitivci u nekoj polemici ostanu bez argumenata, onda pokažu svoju prostačku narav. Nisu to odmetnici, nego obični izmetnici. Trebamo im odgovoriti u njihovom narječju, pa neka se i oni u njemu dave.

Naši vojnici u Afganistanu nemaju higijenskih problema, jer tamo nuždu obavljate gdje vas ulovi. Higijenski je prihvatljivo. Čučnete na glavnoj ulici Kabula, riješite se partijskog ogranka, zaspete se otraga s pijeskom, da se sve zatrovane partijske ćelije suše i otpadnu. Sunce, vjetar i voda isperu kontaminirani pijesak i sve se prirodno posloži. Ruke vam ostaju čiste, pa nastavljate šetati higijenski korektno, držeći svog najboljeg prijatelja za njegovu nezagađenu ručicu.

Teror drek inteligencije

Da gerijatrijsku unutarnju agresiju na Hrvatsku ne možemo izbjeći dokaz je sirovi Mate Kapović, koji je počinio intelektualni i moralni harakiri na svom Facebook profilu: “Isprike na rječniku, ali serem vam se na Bleiburg!” I tako je neotesani Mate-Fronta potonuo u vlastiti smrdljivi boljševički drek. Svi čekamo reakciju profesora Vlatka Previšića, dekana Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Bio bi red da povuče vodu. FFZ slovi kao jedno od žarišta nutarnje agresije na Hrvatsku. Tamo neke poznate “muhe govnarke” drže katedre! Taj naziv uveo je Franz Joseph Strauss. Mladen Pavković pita što bi se dogodilo da to netko isto izjavi za Jasenovac? Zašto o tome šuti Vlada RH? Koliko znam, FFZ nije privatni fakultet.

Samozvanom povjesničaru Hrvoju Klasiću nije važno Titovo podrijetlo, ali pažljivo analizira njegov izmet. Zašto neke titoiste veseli to što govnar Tito nije bio Hrvat? Sreća naša da je u Institutu za hrvatski jezik glavni Željko Jozić, koji prepoznaje svoga! A riječ je o najvećem zločincu u povijesti ljudskog roda! “Imam znanstveni dokaz da Tito može biti kajkavac i ništa drugo” – veselo je dotrčao Jozić. Naime, kada je Tito bio na toaletu, čuo se njegov akut – riječ je o specifičnom dugom uzlaznom, takozvanom zavinutom naglasku, koji se koristi isključivo u hrvatskim dijalektima na toaletu.

Dakle, nastavlja se odurna gerijatrijska agresija na Lijepu Našu. Antiprosvjedne “muhe govnarke” i ostala gamad nude nam kemijski toalet kao simbol braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66. Kao, “dobronamjerno” upozoravaju hrvatsku Javnost na gerijatrijske probleme svakog duljeg prosvjeda. Skrivena poruka glasi: pogledajte te branitelje, koja su oni stoka! Građevinski radnici! Gamad je ušla za braniteljima u crkvu sv. Marka da snimi kemijske kante u improviziranoj kemijskoj buksi. Sve je to nastavak protuhrvatske tiranije odvratnim.

“Slučaj Gavele samo je šlag na torti od govna koje se na Kaptolu peče mjesecima” – izjavila je ne tako davno Mima Simić, aktivistica domaće LGBT ćelije. Promovirana je u voditeljicu emisije Peti dan na HTV-u. Dogodilo se to u svezi reklamnog plakata za “LGBT provokaciju Fine mrtve djevojke” Dalibora Matanića – dvije lezbijke s likom Gospe drže se za ručice. I gle, Matanić je nagrađen. U naše ime! Za ismijavanje katolika i kršćana dobio je naš katolički novac, s kojima je financirao film o srpskohrvatskoj heteroseksualnoj(?) ljubavi, koju su pohvalili europski okupatori. Možda su se naši neprijatelji tu spotakli, jer u velike demografske probleme ulaze i Hrvati i Srbi. Mataniću je sve pokvarila takozvana Građanska akcija s natpisom – “Ruka na srcu, govno u glavi”. Prigodno tome, dobili smo još jedan teret – osobi koja namjerava preurediti svoj izlaz u ulaz na raspolaganju je 15 specijalista, o našem trošku, sve prije njihovog dostojanstvenog odlaska u San Francisko. Lingvistika je postala oružje. Vlast je detektirala “hrvatski govor tijela”.

Problem preuskih odvodnih cijevi Banskih dvora

Jasno je da moramo uspostaviti recipročan odnos prema njihovim svetinjama. Lako je bilo partizanima roštiljati tuđe ovce i olakšavati se u prirodi, iza najbližeg grma. Stipe Mesić je i na Pantovčaku znao prošetati do šumarka, iz kojeg bi se povremeno čuo visok zavinut akut. U braniteljskom Šatoru na zagrebačkoj Savskoj cesti 66 zaista je problem toalet, a u susjednoj bivšoj direkciji Industrogradnje stoluje ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić, koji ima bogato iskustvo iz srbijanskog logora za heroje Vukovara, odnosno iz famozne staje Stajićevo. Provjerio sam pomalo zastarjeli normativ Industrogradnje za toalet. Nakon što sam pregledao neke Fredove izjave, uvjeren sam da treba ugraditi šire odvodne cijevi. Kada je policijska legija stranaca opkolila invalide koji su se sklonili u crkvu sv. Marka, sve je sličilo na Ovčaru. Srećom po Crkvu u Hrvata, branitelji nisu partizani.

Čemu to odgađanje političkog okupljanja Živog zida, Blokiranih i Udruge Franak? Moramo se ponovno vratiti instrumentima direktne demokracije. Aktualan je novi “Referendum za smanjivanje uvjeta za referendum”. Doživljavam ga kao proširivanje odvodnih cijevi. Dakle, preostaje nam takvo ograničavanje okupacije kroz referendumske promjene Ustava i kroz referendumsko “ne” nekoj pljački. Problem je trenutno visok potpisni prag za referendum, s čime je nedavno onemogućena opravdana inicijativa “U ime obitelji” za uvođenjem stvarne parlamentarne demokracije. Tu je i bezobrazna redukcija potpisnih lokacija na određene državne institucije. Staro je pravilo da se sirotinja mora potpisati tamo gdje se vlast istovara! Ne zna se što je bilo sramotnije, degutantan govor Nenada Stazić u Hrvatskom saboru ili pitanje Josipa Leke što u tom govoru nije probavljivo.

Zaštopane su odvodne cijevi i kanali, a naš novac širokim odvodnim cijevima odlazi u talijanske i germanske banke. Jasno je da hitno moramo konvertirati kredite s klauzulom EUR u kunske kredite, a higijeničari Vrhovnog suda odlučili su da ostaje drek s klauzulom CHF. Nitko više ne trguje krštenicama i domovnicama – tražene su rodne potvrde. Banjolučki biskup Franjo Komarica prenosi nam izjave međunarodnih smutljivaca da katolici u BiH moraju nestati, a isti trend iskazao se i u Hrvatskoj. Koliko košta pravoslavna krštenica? Gdje se može kupiti? Sanjana vertikala Jadran – Baltik sve više podsjeća na Srbiju na tri mora – zapravo je to ruta iseljavanja mladih stručnjaka. Josip Juratović iz Bundestaga objavio je da Hrvatima od 17. lipnja više neće trebati vize za rad u Njemačkoj. Vlada je dobila privid pada nezaposlenosti, ali to neće napuniti proračun. Nekada su gastarbajteri slali skoro svu zaradu doma, a danas roditelji šalju pomoć iseljenicima.

Došli su u odorama i bez oružja

Bivša ministrica branitelja Jadranka Kosor lupnula je da branitelji ne mogu tražiti smjenu ministra branitelja! Dakle, ministra hrvatskih branitelja postavlja i smjenjuje agresor! Mudro je raspitati se, je li Predrag Matić u srbijanskom logoru barem jedanput dobio po bubrezima? Ako srbijansko sudstvo ravna po Hrvatskoj, možda je nadzor Beograda obnovljen, u određenim pitanjima. Zapravo, linije Beograda nisu nikada prestale funkcionirati. Sustavno narušavanje prava teških invalida Domovinskog rata naglasio je general Mladen Markač. Primjerice, njihova djeca trebaju imati prednost pri zapošljavanju, ali se ta odredba ignorira. Dolazak Bojana Glavaševića na FFZ je izuzetak u režiji Milorada Pupovca. Braniteljske mirovine idu na reviziju, a oficiri JNA ostaju zaštićeni. Dokumentacija s Gornju Moravu nema da omane. Trebamo li provjeriti činove oficira JNA, onih koji su prešli na našu stranu i prenijeli visoke činove? Kao i “partizanska” tri svjedoka. Gore od toga, plaćamo i invalide agresorske vojske. Marinko Jurasić reče da branitelji nisu isprovocirali sukob s režimom, nego sa zakonom. Ali, zakoni se zaobilaze! Nutarnja agresija provodi se kroz ignoriranje načela pozitivnog duha zakona.

Predugo odgađani razgovor Šatoraša i Podrumaša dogodio se u ponedjeljak pred kamerama, pa je sve sličilo na običnu TV polemiku. Branitelji su došli bolje pripremljeni. Pojavili su se u odorama, a da su još stigli naoružani, nešto bi iskamčili. Nevjerojatno je koliko odora djeluje na Milanovića. Instinktivno je salutirao! Iako je prošao srbijanske logore, Predrag Matić zadobio je PTSP tek kao ministar. Pribrani Tihomir Trešćec bio je živi dokaz da se PTSP može zaliječiti. Specijalcu Josipu Klemmu očigledno se pogoršalo stanje – izjavio je kako je ova vlast narodna, izabrana na izborima! Ako je tako, jedini lijek je diktatura branitelja! Od najavljenog Registra agresora nema ništa – Milanović se pravdao s Tuđmanovom abolicijom četnika. Ispravan put pokazao je autonomni hrvatski branitelj Ivica Pandža Orkan, koji je već kompletirao Registar agresora za Banovinu.

Hrvatsku nisu branili barbari, Hrvatsku su napali barbari. Sve se svodi na to da je na početku tehnološki razvijenog 20. stoljeća srbijanski agresor stigao na mazgama, a polovicom istog stoljeća doklatario je iz šume. Danas takvi intelektualci preuzimaju katedre na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Četnici su u Srbiji rehabilitirani, ali nitko od njih nije zatražio mirovinu, izjavio je Klasić. Nije mu palo na pamet da svi četnici primaju partizanske mirovine. “Mirovine smaknutih ustaša” izmišljene su da bi partizanske ostale. Klasić je angažiran u kampanji Ante Nobila za spas udbaša Josipa Perkovića. Znate, nije Milanović donio Lex Perković da zaštiti udbaše, nego da sakrije lopove iz Partije. I partijske crne poslove oko Ine i nafte! Isto tako, navodno je familija Klasić rodbinski povezana s familijom Špiljak. Iz pritvora su pušteni napadači na Željka Peratovića, koji se više puta istovario na Josipa Perkovića.

Usvajanje staraca

Tek što je Vladimir Šeks kontaminirao zrak na Pantovčaku, stiglo je “novo” pojačanje. Relativno kulturni odvjetnik Nikica Valentić nije ekonomist, a ipak je 1990. došao na čelo Ine i to izaziva opravdano podozrenje. Kao i njegova današnja formalna pozicija savjetnika predsjednice Kolinde za ekonomiju. Valentić je bio domaćin Saboru i Šeksu kada je u zgradi Ine znakovito proglašen raskid s Jugoslavijom, zapravo osamostaljenje naftne mafije. Imali smo nesreću da raketiranje Banskih dvora nije uspjelo. Inu su okupirali Mađari, banke su pripale Talijanima i Germanima, a ostatak zemlje reokupirala je jugoslavenska peta kolona. Od travnja 1993. do studenog 1995., Valentić je bio premijer, dogodili su se Bljesak i Oluju, ali se paralelno razmahala privatizacijska pljačka. Za Valentićevog mandata dobili smo kunu. Ta lukavo upakirana aprecijacija hrvatskog dinara bila je početak kraja monetarnog suvereniteta Hrvatske.

Imamo neugodnu činjenicu da je u Valentićevo vrijeme, kao i u ono kasnije, jugoslavensku reokupaciju zakonodavno ravnao Šeks, koji će ovih dana šetati s Valentićem po Pantovčaku, držeći se s njim za ručice. Tu je i izaslanica asocijacije NATO. Nadajmo se da je naručila barem jedan kamion pijeska – više je puta posjetila Afganistan i zna koliko je pijesak značajan. Siva ekonomija i ilegalno vađenje pijeska spašavaju našu odvodnju, ali to nema blage veze s fizičkim napadom na Peratovića. Znate, raspad Jugoslavije doveo je do udruživanja Šeksa i Valentića. To je jedan od razloga zašto smo trebali sačuvati Jugoslaviju. Nesretna Grabar Kitarović našla se pred Josipovićevim problemom ustavnih ograničenja, pa je uz Šeksa angažirala i Valentića. Odat ću vam jednu tajnu: Valentić je sudjelovao u izradi tranzicijskog ustava SRH/RH. tropolje.info

Continue Reading