Connect with us

Scena

RAZOTKRIVENI- NJEMAÄŒKA NA NOGAMA

NJEMAČKA NA NOGAMA Mediji zataškali silovanje i ubojstvo mlade katolkinje koju je ubio Afganistanac!Tijelo studentice medicine, koja je u slobodno vrijeme volontirala u centru za imigrante, pronađeno je 16. listopada uz rijeku Dreisam, u Freiburgu, a tek ovih dana mediji su pod pritiskom javnosti objavili vijest!maria

Zastrašujuće ubojstvo mlade katolkinje i što je najbolje od svega kćerke visokog EU dužnosnika potreslo je Njemačku. I to ne samo zato što je mlada katolkinjam prekrasna 19-godišnja studentica medicine, koja je volontirala u azilu i pomagala izbjeglicama, silovana, ubijena i bačena u rijeku, već zato što su njemački mediji ali i roditelji djevojke potpuno zataškali cijeli događaj.

Nijemci su trenutno na nogama jer Tageschau, Dnevnik javne, njemačke televizije ARDE o ovom događaju uopće nije izvijestio javnost iako se monstruozno ubojstvo dogodilo još 16. listopada.

Tek nakon dva tjedna od samog ubojstva i pod pritiskom bijesnih gledatelja televizija je na svojoj Facebook stranici objavila objašnjenje da o ubojstvu nisu izvijestili, jer ‘silovanje i ubojstvo mlade katolkinje koja je služila izbjeglice za njih nije bila vijest od državne važnosti, već samo kako kažu, regionalne’.

Nijemci su dakako poludjeli na ovo opravdanje i smatraju kako slučaj namjerno nije objavljen jer se zločini imigranata u Njemačkoj na veliko zataškavaju. Njemačku televiziju na propust je upozorilo i njemačko vijeće za elektroničke medije jer su i nekoliko tjedana ranije zataškali slično ubojstvo još jedne mlade djevojke.

Predsjednik sindikata njemačke policije za Bild je opravdanje njemačke televizije komentirao ovako: ‘Izraz  ‘regionalno značenje’ kojim se opravdava službena njemačka TV postaja ledi krv u žilama. Ali, to ostavljamo savjesti redakcije. Ponekad sam baš sretan što postoje tolike internet, društvene mreže i toliki alternativni mediji, jer to budi nadu za istinu.’

Time je predsjednik sindikata upozorio na važnost alternativne medijske struje kao još jedine svijetle točke koju u Europskom parlamentu žele zabraniti kako se ne bi događalo ovo što se dogodilo sada; da zataškavanje određenih slučajeva ipak procuri u javnost.

Naime, tijelo studentice medicine, koja je u slobodno vrijeme volontirala u centru za imigrante, pronađeno je 16. listopada uz rijeku Dreisam, u Freiburgu. Maria, inače i kćerka visokog dužnosnika EU  te je  noći bila na studentskoj zabavi. Oko 2.37 sati krenula je biciklom kući.

Djevojka je silovana, zadavljena, a potom je njeno tijela bačeno u rijeku. Ono što je zastrašujuće je to da je ova djevojka svo svoje slobodno vrijeme provodila s azilantima i izbjeglicama. Bila je angažirana katolkinja i pomagala je izbjeglicama skupljajući donacije za prenoćišta, organizirala izlete s njima, redovno je pohađala misu u katedrali, bila je odlična studentica medicine puna života i ljubavi prema ljudima.

Nju je ubio imigrant, Afganistanac koji je odmah nakon uhićenja priznao da je silovao i zadavio djevojku te njezino tijelo bacio u rijeku. Ono što u cijeloj priči oko zataškavanja postaje strašno je to što je djevojka kćer odvjetnika Clemensa Ladenburgera, pomoćnika generalnog direktora pravne službe Europske komisije, a koji je iako mu je kćer brutno ubio misgrant također šutio svo ovo vrijeme kako bi se štitila imigrantska populacija koja u Njemačkoj čini masovne zločine nad Europljanima.

Naime, njemačka javnost upozorava na spregu njemačkih medija i moćnika koji se svim silama trude zaštiti zločine migrantske populacije, kojih je prema službenim podacima njemačke policije u prvih 6 mjeseci 2016. godine,  bilo više od 142 tisuće, od čega je više od 50 posto silovanja potpuno zataškanih u medijima.

Tolerancija?

Podsjetimo, prije godinu dana na objavili smo članak koji je trebao oči ljudima o masoneriji i njenim skrivenim namjerama masovnog useljavanja u Europu. Danas, godinu dana kasnije, svi se čudimo gledamo u nevjerici svijet koji se iz trenutka u trenutak vidljivo mijenja na lošije, negodujemo i postavljamo pitanja bez odgovora…Pritom zaboravljamo da je na djelu razbijanje monolitnosti kršćanske Europe i daljnji korak u uništenju njezinih kršćanskih korijena te izazivanja nemira, nezadovoljstva i kaosa, a vjerojatno i ratnih sukoba. Unatoč svim neugodnostima koje su u ovih 12 mjeseci dogodile, ubojstvima,  silovanjima, terorističkim napadima, dokazima da se na ovaj način džihadisti ubacuju u europske zemlje te znanju o brutalnim pokoljima i progonima naše kršćanske braće na Bliskom istoku, vlada opća apatija i malobrojni uspijevaju poduzeti nešto konkretno i učinkovito. Mir u Europi i svijetu vidljivo su ugroženi, zahvaljujući šutnji masovnih medija koji zajedno s vlasnicima rade na ovom projektu destabilizacije europskog društva i prikrivanju prave slike stvarnosti koja je sve samo ne, ‘tolerantna’.

Continue Reading