Connect with us

Scena

Lučiću ne igraj se “vatrom”

Mladen Ljubić-Vajta  (

Lučiću ne igraj se “vatrom”

Povijest se ponavlja a hrvatski narod krvari i križ svoj nosi, nema šimuna, samo jude se množe (a pretci im se u grobu okreću)Zdenko Lučić čestitao zločincu Cikotiću uz prigodnu fotografiju iz bošnjačkog kulturnog centra, neke stare veze sa kreatorima ovakve sakate BiH.
Lučiću, soliš žive rane bugojanskih i svih Hrvata u BiH.
Koliki izrod trebaš biti pa ne suosjećati sa svojim napaćenim narodom.
https://ramski-vjesnik.ba/clanak/zdenko-lucic-cestitao-cikoticu-ministarsko-mjesto/139512/
Kažu svaki čovjek pripada jednoj od od četiri skupine pa neka svatko sebe nađe a vidljivo je da je deficit hrabrih u miru1.hrabri u ratu, hrabri u miru2.hrabri u ratu, kukavice u miru3.kukavice u ratu, hrabri u miru4. Kukavice i u ratu i u miru
Vidljivo danema hrabrih iz rata, poginuli su a hrabri u miru se sporadično jave da zaštite sebe i svoje pozicijeNarod ranjeni i napaćeni nema tko da brani. Gdje su qrukovodstva tolikih udruga i koordinacija, generala, ratnika, zapovjednika zašto šutite i bugojanske žrtve ne branite. Hrabrost se izgubila ili prodala a mrtvima se za grob ne zna. Zločinci koji su naredili eliminaciju slavodobno se imenuju  i čestitke primaju.
Šta reći jadni i bijedni čovječe.Da ponovo Bog pošalje Sina opet bi ga razapeo.

Zdenko Lučić čestitao Cikotiću ministarsko mjesto ” OČito da Lučići uporno glume “Judu” ma Juda je bio mangup i poslije se “dostojno” Objesio “a Lučići Zvjeri- kukavice nisu “nikad bili Spremni”

Ostale novosti 24.07.2020. 15:35h Uredništvo0

Čestitam gospodinu Selmi Cikotiću na imenovanju za Ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine”, putem svog facebook profila uputio je čestitku SDA-ovom ministru Ljubušak Zdenko Lučić, brigadir HVO-a i brat poznatijeg Ive Lučića, povjesničara i generala.

Ova čestitka rezultirala je oštrim reakcijama i dolazi u vrlo nezgodno vrijeme – imenovanje Selme Cikotića bez podrške HDZ-a BiH za ministra sigurnosti, ali i u vrijeme iskapanja hrvatskih žrtava Bugojna u čijim stradanjima je nerazjašnjena njegova uloga.

Inače, Zdenko Lučić jedan je od zapovjednika specijalnih postrojbi na Kupresu u travanju 1992. godine, sudjelovao je u ustrojavanju i zapovijedanju Vojnom Policijom HVO -a, 1992 godine, Jedinicom posebne namjene HVO-a, 1992 godine, Nastavnim središtem novaka HVO-a u Čapljini 1993. godine, a sudjelovao je i u u ustrojavanju Sektora sigurnosti Ministarstva obrane HR HB 1995. godine. U Zagreb odlazi 1996. godine u Sigurnosno informativnu službu, odjel SIS HRZ i PZO.

SHARE

Continue Reading