Connect with us

BiH u EU

Ante Rebić kupio robnu kuću u Imotskom

Hrvatski nogometaš Ante Rebić (30) kupio je kultnu robnu kuću u središtu rodnog Imotskog takozvanu ”Imu”.

Ima je posljednja dva desetljeća bila u uhodanoj rutini u vlasništvu braće Žužul, široj javnosti poznatima po građevinskoj firmi “Skladgradnja” i vlasništvu RNK Split, piše Slobodna Dalmacija.

Nogometaš koji je napustio reprezentaciju zbog svađe s izbornikom Zlatkom Dalićem okrečio je Imu, promijenio fasadne obloge, dodao moderni marketinški štih i otvorio veliki kafić s dječjom igraonicom.

Upravo je to trebalo shopping centru u središtu grada, jer je posljednje “generalno” renoviranje bilo prije gotovo dva desetljeća, odnosno 2004. godine, piše SD.

Inače, radi se o prostoru ukupne površine veće od 3.000 četvornih metara na četiri etaže. Ima je ima svojih uspona i padova, ali nikada nije potpuno izgubila svoju poziciju trgovačkog središta za žitelje Imotskoga.

U kuloarima se posljednjih godina pričalo i otvaranju hotela pod okriljem robne kuće, no ta priča zasad nije zaživjela. Ipak, s potencijalom kakav posjeduje i vlasnikom koji je spreman uložiti… Možda se i to dogodi, zaključuje Slobodna Dalmacija.

Rebić opet napravio incident, trener ga potjerao

(www.jabuka.tv)

Continue Reading