Connect with us

Rukomet

Žalosno je što kolege pričaju o meni

Slavko Goluža je nakon utakmice s Njemačkom otvorio srce pred malobrojnim novinarima kojima je otkrio svoje nezadovoljstvo tretmanom u medijima , piše portal balkan-handball.com.

– Svi pričaju, možda ću imati i ja nešto za reći kada se sve završi. Neka pričekaju malo. Žao mi je momaka. Ne dam na njih, na naše igrače. Mene neka udaraju koliko god hoće. Žao mi je što je sve tako negativno, a još imamo utakmica. Ne mogu vjerovati. Svima ću reći javno. Srpski mediji mi daju podršku, a naši ljudi se ovako odnose prema nama – rekao je Goluža.

Izbornik smatra kako je podrške od rukometne javnosti nedostajalo od priprema pa do razočaravajućeg plasmana.

– Žalosno je to što pojedini kolege pričaju. Iskren sam i pošten momak koji radi posao na pošten način. Nakon toliko osvojenih medalja i toliko uspjeha, ali dobro, to je dio hrvatskog folklora. U dobru smo svi skupa, a kada loše krene odmah krene pljuvanje. Momke želim zaštiti, mene neka pljuju. Ni prije polaska na put nismo imali podršku – rekao je Goluža.

Osvrnuo se Goluža i na susret s Ivanom Balićem u Dohi.

– Izgrlili smo se i izljubili. Slobodno tako napišite, jer je tako i bilo. U našem odnosu je uvijek bilo prisutno dosta emocija. I sada, i ranije. Tu nema nikakvih problema.

SN

Continue Reading