Connect with us

Nogomet

VELIKI OBRAT U SLUÄŒAJU SVASTIKA

Krivci su snimljeni, slijede privođenja

Autor: I.Knežević tropolje.info

Navodno specijalni policijski tim analizira mimiku kretanja i traže bilo kakav trag kako bi otkrili identitet počinitelja.

Prema pisanju Večernjeg lista krivci za iscrtavanje svastike na Poljudu uskoro bi mogli biti privedeni. Naime, kamere su navodno ipak snimile krivce. Riječ je o dvjema muškim osobama, a da stvar bude zanimljivija, snimljeni su kako iscrtavaju kukasti križ običnom poljevačom! Prvi je držao pravac, dok je drugi zalijevao travu kemikalijom.

S obzirom da smo posljednjih dana mogli slušati naklapanja kako je vrlo lako moguće da je riječ o sofisticiranim načinima iscrtavanja svastike, tezu koju su u početku najviše zauzimali u HNS-u , čini se da je ipak riječ o običnoj poljevači. No, razlog zašto počinitelji još nisu privedeni je što su snimke kamere loše kvalitete, te je teško prepoznati lica počinitelja. Navodno specijalni policijski tim analizira mimiku kretanja i traže bilo kakav trag kako bi otkrili identitet počinitelja.

Za razliku od prvih informacija kada se pisalo da kamere nisu snimile krivce, riječ je o potpunom obratu, naravno ako su ove nove informacije istinite.

Continue Reading