Connect with us

Scena

TAKO SE TO RADI! POLJSKA RAZVALJUJE ELITU

Izglasali zakon koji zabranjuje promociju komunizma!

Autor: Z. K. tropolje.info

Ovako se Å¡tite interesi naroda!

I dok u Hrvatskoj najljepši trgovi nose ime jednog od najvećih komunističkih zločinaca, dok mediji promoviraju njegove sljedbenike, slave njegove rođendane i 20 godina nakon komunizma, dok se svatko tko se usudi kritizirati komunističku ideologiju i Titu nađe na udaru ljevičarskih medija, Poljska opet prednjači i pokazuje kako se bori za nacionalne interese, za suverenitet i za svakog čovjeka.

Naime Europska unija više ne zna kako bi kontrolirala zemlje poput Poljske čiji se građani bude u velikoj mjeri. Masovnim medijima kruže priče o sankcijama kojima će ova zemlja biti pogođena samo zato što se usprotivila oligarhiji Europske unije i dužničkom ropstvu kao i stvaranju jedne ateističke vladavine nad svim državama i pojedincima Europe. Da, Poljska se itekako budi a osim što su nedavno pred 50 tisuća ljudi i očima cijelog svijeta zapalila zastavu Europske unije i tako pokazala što misli o njoj, osim što su prodrli u srž problema i umjesto poreza građanima nabili poreze bankarima i od tog novca planiraju financirati bolesnu djecu, Poljaci su donijeli još jedan zakon koji ne odgovara europskoj oligarhiji (koja preko plačenika i tobože ljubitelja komunizma radi kaos u svakoj državi članici) – ZAKON O ZABRANI PROMOCIJE KOMUNIZMA.

Naime, poljski predsjednik Andrzej Duda u petak je potpisao zakon o zabrani promidžbe komunizma. Lokalne vlasti će imati godinu dana za ukloniti iz javnih prostora nazive koji podsjećaju na osobe, organizacije, događaje i datume koji simboliziraju komunizam ili ga promoviraju.
Zakon određuje da se ‘promicanjem komunizma smatraju nazivi koji se odnose na ljude, organizacije, događaje i datume koji simboliziraju represivni, autoritarni i nesuvereni sustav vlasti u Poljskoj od 1944.-1989.’

Bravo Poljska! Hrvatska što ti čekaš?

  tropolje.info

Continue Reading