Connect with us

Sinovi povijesti

Miro Kraljević: Nastavit ćemo raditi na dobrobit našeg grada i svih Širokobriježana! ZA Široki! 

Poštovane Širokobriježanke i Širokobriježani,

U prvom redu želim Vam se zahvaliti na povjerenju koje ste mi ukazivali tijekom proteklog razdoblja. Mislim da smo uspjeli uraditi dosta toga, sve u skladu s našim mogućnostima. Ne želimo se hvaliti, ali činjenica je da smo odradili veliki broj kapitalnih projekata, ponekad i iznad mogućnosti. Međutim, Široki Brijeg zaslužuje još i više. Reći ću kako smo u određenim aktivnosti mogli i više i bolje. Nastavit ćemo raditi na dobrobit našeg grada i svih Širokobriježana. Cilj mi je uvijek bio raditi za Široki Brijeg i njegove građane.

Brojke puno više govore od samih riječi, te ćemo stoga narednom razdoblju predstaviti ono što se uradilo proteklih godina, ali i aktualne i buduće projekte potkrijepljene brojčanim pokazateljima.

Predstavili smo i našu listu za Gradsko vijeće na čelu s aktualnim predsjednikom Gradskog vijeća Vinkom Topićem.

Nikada nisam govorio o nerealnim obećanjima. Stoga ni sad neću obećavati ništa što nije realno ni ostvarivo. Vjerujem kako ćete i vi to prepoznati. Možemo obećati kako ćemo nastaviti s realizacijom kapitalnih infrastrukturnih projekata u našem gradu, nastaviti ćemo podupirati projekte mjesnih zajednica, naših mladih i udruga, te podržavati rad kulturnih i športskih djelatnika i biti podrška našim gospodarstvenicima.

Želimo da Široki Brijeg uistinu bude grad u koji ljudi žele doći, u njemu živjeti i raditi i u njemu ostati.

No photo description available.

Continue Reading