Connect with us

Vijesti

Liderski(životni) potezi Predsjednika Čovića

Liderski potezi predsjednika Čovića
Poučak “malog Mariana” je povijest mnogo puta potvrdila kao “šah mat” potez
Događalo se u izboru Pape (Ivana 23) a i hajduke nakon Mijata Tomića je preuzeo mali Marian.
Ne tako davno na Svjetskom prvenstvu u Moskvi, kad je Nikola Kalinić napustio igru, opet “mali Marian” ruši Engleze, (M Mandžukić)
I kad su mediji “plasirali podvale” a grad u brizi oko nositelja liste Hrvatskog naroda na lokalnim izborima u prosincu, prihvaćao i širio komentare, svi su isčekivali konačnu istinu jer to ime u neku ruku definira ili bar upućuje na potencijalnog GRADONAČELNIKA a logično i nasljednika Predsjednika Čovića… pojavi se novi harambaša, ni manje ni više u liku doktora Maria Kordića.Mario Kordić: Stanje u Mostaru je dramatično, svadbe treba zabraniti | prizma.tv(jedan od heroja suvremenog rata sa Covid-om 19)
Staložen, stabilan, drzak, odan, nacionalno osvješćen, jednostavan, zbuni “nevjerne” tome, bezuvjetno dobi potporu ratnih zapovjednika i svih ratnika.
Čestitke Predsjedniče Čoviću, odličan potez, mada i ptica na grani zna da se  distancirate od kadroviranja lokalne razine, jer se radi o nadležnosti Gradske organizacije i temeljnih organizacija.
Poznato je da časno nosite težinu svih krivih izbora županijskih i lokalnih razina, i već 20 godina se isključivo Vama pripisuju “imenovanja” a posebno ona iz kojih su proizišle podjele, a poznata je forma “naredba sa IV kata” koju su naivni često prihvatili i krivo krenuli.
Častan ste čovjek, ne odajete tajne stranačkih slagalica, ali ovo Vam je potez života. Zbog važnosti imena i prezimena osobe koja je nositelj liste kao i svih kandidata u Mostaru te “čistoće” njihovog životnog puta, u prvi plan se stavlja pitanje
“žive li demokršćanske vrijednosti koje su u temelju HDZa?”
Naš analitički tim je pisao kako je Mostar Vaša životna izborna utakmica.
Još čekamo ostala “čestita” imena i idemo u mobilizaciju. Sveta zadaća prvih dragovoljaca i branitelja, a posebno POSKOK bojne
Potpora za Dr. Kordića.
Vratio je u život posljednjeg ratnog zapovjednika Božu Soldu, Iveškovića
jer je kao mlad stručnjak preuzeo vrlo tešku i kompliciranu operaciju
A pokazao se i kao odličan menadžer, Dom zdravlja Mostar  vodi na europskoj razini.
Još jednom ponavljam “narod bez vođe je kao stado bez pastira” JOS JEDNOM PONAVLJAM Narod2bez Vode je ko stado bez pastira a sad imamo  vrhunskog nasljednika.
Kad je Jadran Topić kazao kako Čović zna šta radi i sigurno će  iznaći pravo rješenje te ponuditi najkvalitetnijeg kandidata
nastalo je neko olakšanje.
Narod želi svoje političke predstavnike kojima će se ponositi, koji će znato oštro odgovoriti i pravovremeno reagirati, koji će demokršćanske vrijednosti živjeti i koji će sa svojom obitelji  ulicom i parkovima u čistom i uređenom gradu Mostaru hodati i kavu piti.
U to ime živjeli i svi sretni bili.
 ANALITICKI TIM BPZ-a
 MLADEN LJUBIC VAJTA
Obilježena 22. obljetnica utemeljenja Prve dragovoljačke postrojbe HVO-a u Širokom Brijegu – Jabuka.tv

Continue Reading