Connect with us

Nogomet

“Ako treba, nosit ćemo jedni druge”

Napokon stižu dobre vijesti iz tabora hrvatske nogometne reprezentacije. Nakon što su u petak čak petorica igrača propustila trening, 24 sata prije finalnog ogleda na Lužnjikiju svi su trenirali.

Jučerašnji trening su propustili Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Ivan Strinić, Ivan Perišić i Dejan Lovren. No, danas su se svi pojavili na terenu.

Možda i zato što je izbornik Dalić poručio kako njegovi igrači više nemaju što trenirati.

“Mi više nemamo zašto trenirati. Potrebniji su nam odmor i relaksacija. Imamo sitnih problema, ali se nadam da ćemo to riješiti. Nisam, zabrinut jer imamo dobru klupu i igrače koji jedva čekaju nastupiti,” kazao je hrvatski srateg uoči treninga.

Ti sitni problemi ponajviše se odnose na Ivana Perišića koji ima problem s bedernim mišićem, te Ivana Strinića koji ima hematom.

Međutim, Perišić bi trebao biti spreman do sutrašnjeg ogleda, dok bi Strinić mogao preseliti na klupu. Strinić je nastupio na pet utakmica na ovom prvnstvu, no u sve tri utakmice drugog kruga Dalić ga je mijenjao zbog umora i ozljede, pa se vrlo lako može dogoditi da će u nedjelju od prve minute startati Josip Pivarić koji je u Rusiji sakupio četiri nastupa i 201 minutu.

Ostatak momčadi je u dobrom stanju. Dečki jedva čekaju utakmicu života i da mogu zaigrali bi već danas.

“Snage će biti i viška. Ako treba, nosit ćemo jedne druge. To je najveća utakmica za nas,” poručio je Ivan Rakitić.

Finale između Hrvatske i Francuske je u nedjelju u 17 sati po hrvatskom vremenu bpz.ba

Continue Reading