Magazin

Tjedni (Modni) Komentar… Izvrsna modna kreatorica i stilistkinja Rada Krivokapić Radonjić ostavila čitatelje portala bez riječi.

Vjerovatno će mnogo vremena proći da se pojavi ovakva uspješna i priznata modna stilistica kao što je Rada Krivokapić Radonjić.
Crna Gora je imala velikana Njegoša, ali i glumce kao  neprikosnovenog Dragu Malovića – Radosava,nogometaše Predraga Mijatovića, Dejana Savičevića.
Ali sigurno veću ženu nije odgojila majka kao što odgoji  Cetinjanka Vidosava  rođena Kaluđerović a udata za Đuru Krivokapića u Kotor.
Očekivao sam da će Rada pisati o sebi, završenom fakultetu za modnu kreatorku i stilistkinju u Milanu kod svjetskih mentora. Doktorski rad radila u Beoradu. Nećemo pisati kako je dobitnica svjetske prestižne nagrade u Londonu, a zašto nije bila na prijemu… E to je velicina jedne velike ikone.
Oplakivala je svoju majku koja je napustila ovaj svjet. To se zove veličina… Ljubav i ponos prema majci. Na takvim stvarima i događajima čovjek pokazuje veličinu.
Na portaloma pravi preko 100 000 pregleda za par dana.
Iskreno nismo se sreli, ali bit ćeš zaštitni znak naših portala.
Kroči svojim snovima…

preuzeto sa portala “Modni izazovi”

PONOSNO – Od Crne Gore do Sjedinjenih Američkih Država!

By   Listopad 13, 2023

Modna dizajnerica Rada Krivokapić Radonjić redovito niže uspjeh za uspjehom.

O tome svjedoči i pohvalna vijest  da se ova priznata dizajnerica našla na naslovnici ekskluzivnog  tiskanog izdanja časopisa – Coral Avenue Magazine. Svjesni smo činjenice da ovu počast i privilegiju ne može imati svatko tako da je ovo još jedna potvrda njenog velikog truda, ali i još većeg rada.

Izdanje časopisa  na kojem se nalazi ova poznata dizajnerica je vezano uz ovaj mjesec, odnosno tiskano u listopadu.

Također  Radina je naslovnica istaknuta i vidljiva  na digitalnom billboardu na Times Squareu/ Manhattan/New York City, United States of America.

Svoju ljubav prema modi neprestano nadopunjuje novim modnim novitetima, inspirativnim idejama, specifičnim pogledom na stilski izričaj, te kreativnim pristupom.

Logično je da je znanje u području modnog dizajna lijepo, ali i važno podijeliti s drugima. Posebice, ako iza njega stoji veliko iskustvo. To ova modna dizajnerica upravo i radi – izdavanjem knjiga, održavanjem edukacija, organiziranjem radionica, te pomaganjem mladim dizajnerima da se kontinuirano usavršavaju, uče i proširuju znanje, te da ne gledaju na modni dizajn kao isključivo na posao, već na životni poziv.

Njezin sljedeći modni pothvat, ali i korak  je dizajniranje muških traperica za posao za brend Rada Radonjić, a naziv novog I poslednjeg Radinog brenda i drugi detalji su u pripremi. Stoga, s nestrpljenjem iščekujemo Radine nove modne senzacije.

U cilju  je i proširenje izdanja knjige Odijevanje – za edukativne svrhe.

Također, priprema i drugu knjigu pod nazivom Krojenje i šivanje koja će biti vezana uz već sad najavljeni novi brend traperica.

I to nije sve, jer  piše i treću knjigu koja će biti isključivo i usko vezana uz brend Rada Radonjić.

Što reći o svemu ovome i koju poruku poslati?!

Nikada ne odustajte od svojih želja i ciljeva, jer vas mogu vrlo lako dovesti do toga da živite svoj san, a možda i više njih – kao modna dizajnerica, Rada Krivokapić Radonjić.

Budite uporni u poduzetništvu,vrijedni u radu, hrabri u odlukama, odvažni u praćenju vizija i naravno – radite na sebi u smislu učenja i proširivanja znanja.

Na taj način ne postoje ni velike granice ni zahtjevne prepreke. Tako je ova dizajnerica uporno i odlučno modnim koracima “stigla” od Crne Gore do Sjedinjenih Američkih Država.

I naravno, da su njezin grad Kotor, te ujedno cijela Crna Gora i više nego ponosni na nju.

I još nešto, zahvaljujući isključivo njoj samoj i njezinom radu, volji, viziji, riziku…

Samostalan put do uspjeha nije jednostavan.

Ali,  modna dizajnerica Rada Krivokapić Radonjić  i to je ostvarila, ponekad nadmašivši i vlastita očekivanja.

FOTO: DAMIR NESIMI

Autor objave Mladen Ljubić-Vajta@

 

Exit mobile version