Connect with us

Ekonomija

Tjedni komentar…. pohvala Predsjedniku Dr, Veliboru Milivojeviću na organizaciji, ustroju i pristupačnosti Ureda SNSD-a u Mostaru za svoj narod i njihove potrebe.

Imao sam prigodu i potrebu raspitati se za jednuRođenu- Kraljicu(rodicu-Olju) oko uvjeta o prebivalištu pa sam posjetio Središnjicu SNSD-a u Dubrovačkoj ulici kod Piramide. Pohvala svim djelatnicima u Uredu, Kristinu Lozo tajnicu u Uredu poznajem pa smo se dogovorili za posjetu. Naš portal objavljuje aktualne događaje iz civilnog i vjerskog života žitelja Mostara, tako i o  vjerskim i političkim događajima Srba u Mostaru. Djelomično poznajem članstvo SNSD-a i uvijek me prijatno iznenade . Dojam  prigodom posjete Uredu je kako si svi profesionalci svoga posla i politike. Gorica je  ekspert stranačkih politika, a Kristina je u pravom smislu riječi dobronamjerni domaćin. Predsjednik  Dr  Velibor Milivojević je uspješno vodio političko zastupanje Srpskog naroda u Gradskom vijeću Mostara 2020-2024 i očekivati je  na ovogodišnjim lokalnim izborima  isto ime na prvom mjestu ( nositelj liste)

Logično je zaključiti kako će Srpski narod u Mostaru podržati politiku SNSD-a i Dr Velibora Milivojevića kao nositelja liste. Nejedinstvo  bi bili uzalud izgubljeni glasovi i mala moć u političkom zastupanju. Želim vam svu političku mudrost u kampanji za Lokalne izbore. Također potpora našem Gradonačelniku Grada Mostara Mariu Kordiću na nadolazećim Lokalnim izborima. Mozaik različitosti vjera i kultura svakog naroda u BiH  je vidljiva u Mostaru i može biti uzor na lokalnoj razini političkog ustroja i uvažavanja različitosti ostalim gradovima u BiH.
Autor objave: Mladen Ljubić Vajta

Continue Reading