Connect with us

Glazba

Sud u Kanadi presudio: Thompson ovoj ženi duguje duguje 158.000 dolara!

Marko Perković Thompson i njegova supruga Sandra moraju Mariji Blažanin, koja je organizirala njegovu turneju u SAD-u i Kanadi, isplatiti 158.000 dolara ( 832.348 kuna). Odlučio je tako Visoki sud u kanadskom Ontariju.

Marija Blažanin je organizatorica je Thomsponove turneje po Kanadi i Americi iz 2007. godine, a s Thompsonom je surađivala sedam godina.

Thompsonov odvjetnik Tomislav Zorić je nezadovoljan je presudom i načinom kako je došlo do nje.

“Jeste vi vidjeli tu presudu, na što ona sliči? Ta gospođa je pokrenula postupak pred kanadskim sudom koji nije bio nadležan. Nikada nijedna dostava nije bila izvršena od strane suda premaMarku Perkoviću i Sandri Perković“, kazao je Zorić za Index.

“Treba vidjeti je li uopće donesena presuda jer nijedan sud ne može donijeti presudu, a da nije makar pozvao tuženog na saslušanje. Ta presuda, koju oni nikad nisu primili, a koja se spominje, prvo treba vidjeti što je to uopće.”

Thompson za presudu saznao iz novina

“Po meni ta presuda nije i ne može biti valjana. Mi uopće ne znamo je li to krivotvorina. Znamo da je ona povela neki postupak jer je ona to govorila. Pokrenula je postupak zato što joj nisu plaćeni neki troškovi koncerta. Ja ne znam gdje je to Sandra Perković (Thompsonova supruga, op.a) pjevala. Tužila je zajedno Marka Perkovića i njegovu suprugu i sad bi oni zajedno trebali platiti taj iznos. Ne razumijem, možda se presuda odnosi na Sandru Perković, bacačicu diska“, govori Zorić.

“Dakle, čovjek nema pojma o čemu se radi”, kaže Thompsonov odvjetnik.

Upitan zna li kako je Thompson reagirao i što će sljedeće napraviti, odvjetnik je rekao kako će sigurno reagirati protutužbom protiv Blažanin.

“Ona iznosi neistinite podatke. Načelo je hrvatskog i svakog svjetskog postulata da se svaki tuženik mora makar pozvati na raspravu. Nismo dobili presudu, nismo mogli uložiti žalbu, nismo dobili poziv na raspravu. Žena ide u novine s nekom presudom, a da presuda valja, išla bi u ovrhu, a ne u novine”, rekao je Tomislav Zorić, odvjetnik Marka Perkovića Thompsona.

Continue Reading