Connect with us

BiH

Predsjedniče Čoviću “Za izbore 2018 potreban nam je izbornik poput Dalića”

Jos smo u snu ili je ovo je Bozije davanje, Hrvatska u finalu nogometnog prvenstva Rusija 2018. Kako god se zavrsi mi smo svjetski prvaci. A Bog nam je podario izbornika Zlatka Dalića. Jos cemo se sutra diviti ali i probuditi iz velikog sna “Noci sjecanja” sto je govorio pokojni Mladen Delić, a ljudi jel to moguće. Upravo zato i predlazem svima da poslje utakmice razmisle koja je uloga Zlatka Dalića, ako je on samo izbornik nogometne reprezentacije.

Znamo da je predsjednik HNS, Davor Šuker, i on je velicina. I u rangu je presjednice Čoviću vas posto ste i vi predsjednik HRVATSKOG-NARODNOG SABORA, necu puno o vama pisat ali je sigurno da ste “Uzorali” obišli ovih dana cjelu BIH. I nemate protiv-kandidata, tu su svjesni i svi Hrvatski političari, pa i drugi poput Komšića i sl.

Borba je samo ko će biti do vas u vlasti, jer su svi u okvirima HNS. To je unutarnja demokratija, koju i prihvaćam. Ali kljucni covjek Hrvatske politike u BIH je predsjednik Federacije, njegova je uloga da bude naš Zlatko Dalić, ali mora imati uvijet, morao je poloziti test “Domoljublja” od 1991-1995 i to je politički ključ Hrvatskog naroda.

Svijesni ste da je do sada tu ulogu u zadnje 4 godine obnašao Marinko Čavara, i bit ću iskren, nije opravdao, on je za mene Ante Čačić. Pokazao se u par zadnjih navrata da nije dorastao bit naš Zlatko Dalić.

Sjetite se samo koju je kardinalnu grešku oko Organizatora otpora. Skoro pa je iskrivio istinu o Domovinsoj povijesti. I da ne kazem jos, kardinalni gresaka sto je napravio, jednostavno dobronamjerne kritike je pretvarao u napade što je također još jedan ogroman razlog i pogreška za opće izbore 2018god.

Iskren da budem uloga Glavnog tajnika HDZ me dojmila po iskrenom i korektnom odnosu prema nama braniteljima. Ima “Domoljubni ispit”. Upravo nam takve osobe trebaju na javnim mjestima.

Ako već predlazem ko nama braniteljima u ovom trenutku moze biti nas izbornik, a ujedno i da su na listama HNS 2018 je General Ilija Nakić.

Sa punom moralnom odgovornoscu tvrdim da bi General Ilija ne samo objedinio branitelje već i Hrvatski narod u FBIH, i izlaznost na izbore bi bila iznad ocekivanog.

Mladen Ljubić – Vajta

Continue Reading