Connect with us

Kultura

Pokrenuto je pisanje knjige o Radi Krivokapić Radonjić modnoj kreatorki i stilistkinji

Po prvi put, neki portal se odlučuje na pisanje knjige o javnoj ličnosti. U pitanju je portal MM, stacioniran u Mostaru, Bosna i Hercegovina, a piše se o Radi Krivokapić Radonjić modnoj kreatorki i stilistkinji. Čitaoci MM portala redovno šalju mišljenja i komentare kao i novosti o Radi, a književnica iz Trebinja, Zdravka Babić je član tima koji piše(recenziju) knjige o modnoj kreatorki.  Do sada su izašla tri teksta koji će biti dio knjige. Na navedenom portalu pristižu informacije koje redakcija provjerava prije obrade u knjizi.

U toku je registracija farmerki za posao koje je dizajnirala za brend Rada Radonjić. Podsjetimo se da je dio ovog brenda i Kovilm, novi modni detalj koji je registriran i priznat u svijetu.

 

 

Knjiga ”Odijevanje” za brend Rada Krivokapić Radonjić izrađena je od reciklirajućeg papira i korice.

 

 

Dok se priprema naziv za novi i poslednji Radin brend, može se primjetiti poklon umjetničko djelo znamenite žene Marije Maje Ćatović.

Najpoznatije svjetske manekenke – Rada Krivokapic Radonjic

Rada Krivokapic Radonjic photographer Damir Nesimi 1568 Broadway Times Square, New York City, United States of America Manhattan - video Dailymotion

 

 

Continue Reading