Nogomet

Plemići sjajnom igrom remizirali protiv favoriziranog prvaka Poljske (1:1)

Nogometaši mostarskog Zrinjskog remizirali su protiv Legie iz Varšave (1:1), u prvoj utakmici drugog pretkola, Lige prvaka, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Dobra igra Zrinjskog, pred oko 8.000 domaćih navijača, na stadionu pod Bijelim Brijegom, pružaju nadu da u uzvratu u Varšavi Mostarci mogu izboriti povoljan rezultat za nastavak natjecanja.

Legia je povela u drugom poluvremenu. U 49. minuti izvrstan pogodak postigao je Nemanja Nikolić, no “Plemiće” to nije pokolebalo i samo sedam minuta kasnije u 56 minuti izjednačio je Matija Katanec, na ubačaj Bilbije iz kornera.

Prvo i dobar dio drugog poluvremena igralo se u izuzetno teškim uvijeti, po nesnosnim vrućinama, pa je sudac u nekoliko navrata prekidao utakmicu, kako bi se igrači osvježili.

Zrinjski je, naročito u drugom poluvremenu, bio dominatnija momčad, a po broju gol šansi koju su stvorili Mostarci Legija može biti zadovoljna što je izbjegla poraz.

Iako se nije grubo igralo, nogometaši Zrinsjkog dobili su čak 5 žutih kartona. Čudni kriteriji sudca utakmice koji je, gotovo, za svaki prekršaj igračima Zrinsjkog dodjeljivao žuti karton, dok igrači Legije za iste prekršaje nisu tako strogo kažnjavani tropolje.info

Exit mobile version