Connect with us

Sinovi povijesti

“Nas možete “Rušiti” al prste dalje od Maloljetnih Dragovoljaca”HDZ-a

Pozdrav maloljetnom Prvom dragovoljcu Antonijo Zelenika -Braco uz pjesmu Ante Matića “ja nisam prodana duša”  sretno u kampanji

Antonio Zelenika-Braco “Kvalitet života i Sigurnost” općina Jugozapad(3) | Bpz.ba

Gospodo, prodavatelji magle, rušite nas, prve dragovoljce, to i opraštam, ali da rušite maloljetne dragovoljce, koji su temelj HDZ-a zdravog korijena, demokršćanskog, te aktivnosti će vas “pokopati” izgubili ste mjeru. A narod vam neće oprostiti, ponos  Mostara dirate, ono što ga čini jedinstvenim.
iako bolestan, ne mogu mirovati kad vidim šta se događa. Izgleda kako je najcrnja sotona svoje prste umiješala, pa sve što je crno predstavlja se bijelim, vidim komentare od “ustaša” koji su pogazili “samoupravu”, a koji se ponosno “štuju” kao federalci,spasitelji hrvatskog naroda. A Prve dragovoljce, poskoke, bez srama i stida (sotona ne zna šta je sram i stid) naziva izdajnicima, koji su u rat krenuli “samo da sačuvaju partijske knjižice”  a oni su velikodušno ušli u borbu protiv “volje hrvatskog naroda” i posjeduju opravdanja svojih zapovjednika. jadno da jadnije ne može biti, jadna li im majka, zar su se poturčili???
Znaju li oni šta slijedi ako “padnu” poskoci, prvi hrvatski štit, i njihove glave su na redu.
Poskoci, postrojba ponosa i slave, se povlači na granice gdje su i utemeljeni, kreiraju “utvrdu” na granici starohrvatske župe Imota, e tu neće popustiti, povijest krvlju zapečećena,gdje su ajduci ajdukovali , škripari gnijezdo vili i poskoci se izlegli. ne dozvoljavamo napad na Prve maloljetne dragovoljce. Oni koji ih napadaju su Judini sljedbenici, koji će završiti na smetljištu povijesti gdje im je i mjesto (iako su puni slave i moći)
Sve mi se srušilo kad sam u  telefonskom pozivu dobio instrukciju da “ne zaokružim” onog koji je biser Mostara, koji je i prije i  poslije rata omiljen kod svih karakternih ljudi bilo kojeg naroda u Mostaru, lijeve i desne obale Neretve, Sjevera i Juga grada Mostara. Srce mi je zamal puklo, šta se događa, tko su ovi ljudi, neljudi, naredbodavci, znaju li kako se igraju vatrom, koja može lako biti požar, zar su poludjeli od “slave, moći i bogatstva”
Ovaj put nema šale, javno prozivam pojedince koji svojim privatnim aktivnostima i željom za vlašću, koju sigurno žele radi pojedinačnih interesa a ne radi naroda, Zato udruga Prvih dragovoljaca Poskok pod punom moralnom i časnom odgovornošću daje potporu i poziva sve dragovoljce, branitelje, obitelji poginulih branitelja i sve časne i čestite osobe u Mostaru da ZAOKRUŽE  Antonija Bracu Zelenika, koji je pravi narodni tribun, kakav treba Mostaru, čvrst kad treba, hrabar, razuman, dobronamjeran, voli Mostar i sve ljude dobre volje.Antonio Zelenika-Braco “Kvalitet života i Sigurnost” općina Jugozapad(3) | MM Portal
Antonio Braco Zelenika uređuje zelene površine dugi niz godina, borbu vodi i pronalazi puteve komunikacije sa gradskim službama, to je čovjek koji se bori za čovjeka i dobrobit naraštaja koji će imati i škole, i parkove, i zelene površine, i igrališta  te svi sretno će živjeti u Mostar Gradu.
Poziv svim građanima Gradskog područja Jugozapad, bilo koje pripadnosti, zaokružite Antonia Bracu Zelenika, jer ćete imati svoga vijećnika u Gradskom vijeću koji će znati prepoznati sve vaše nevolje.
Na Gradskoj listi potporu dajemo Prvom i glavnom dr. Mariu Kordiću, budućem gradonačelniku, jer je  čovjek koji prepoznaje probleme i brzo kreira rješenje,
Potporu dajemo  Ljilji Zovko pod rednim brojem 8 na Gradskoj listi uz Dr. Kordića, ženi koja zna, hoće i može “na dobro okrenuti” sve u Mostaru sa dobrim i stručnim Mostarcima i Mostarkama.
To je naš izbor, imamo argumente i jasno dajemo na znanje, bez podlih i niskih udaraca ispod stola.
Želite li kvalitetu života, uz ove ljude ćete imati kvalitetu i stranke i života.
a oni koji love u mutnom i igraju mračne igre , govore više o sebi i praktično serviraju sliku kakvi će vijećnici biti., zato dragi sugrađani  NEMOJTE BIRATI ONE KOJI “AGITUJU” ZA SEBE,  POKAZUJU  KOLIKO SU SEBIČNI I NESTRPLJIVI.
Analitički Tim bpz.ba Voditelj Tima Mladen LJubić-Vajta
Obilježena 22. obljetnica utemeljenja Prve dragovoljačke postrojbe HVO-a u Širokom Brijegu | Jabuka.tv

Continue Reading