Connect with us

Moda

Maturalna zabava Srednje strukovne Å¡kole Tomislavgrad

Zabavom u hotelu Tomislav, Srednja strukovna škola Tomislavgrad večeras će ispratiti još jednu generaciju maturanata, točnije njih 178. Maturanti ove generacije pohađali su struke automehaničara, bravara, elektromehaničara, tehničara za mehatroniku, prodavača, ekonomskih tehničara, poljoprivrednih tehničara i frizera. Kroz njihovo srednjoškolsko obrazovanje vodili su ih razrednici: Mara Tokić, Mirjana Kukić, Ivan Stanić, Ankica Bagarić, Marija Grgić, Ružica Bagarić i Azra Kozarić.
Kao i prethodnih godina maturanti su stigli ispred hotela u pratnji svojih roditelja, obitelji i prijatelja, a potom je počeo službeni dio programa koji su maturanti sami osmislili.
Pitali smo ih za njihove daljnje planove i koje fakultete žele upisati. Njjihovi izbori su raznovrsni. Iako će upisi na fakultete vrlo brzo početi još uvijek ima onih koji se dvoume oko studija. Maturanti su najviše spominjali tehničke fakultete poput strojarstva i građevine, a ima i onih koji se vide u socijalnome radu, ekonomiji, politologiji, filozofiji i agronomiji. Većina maturanata izrazila je želju studirati na Sveučilištu u Mostaru. Oni koji završavaju trogodišnju školu nadaju se da će uspjeti pronaći posao u struci.
Na koncu dodajmo da je za večerašnju zabavu maturanta zadužena duvanjska glazbena skupina Afrodita.

Želimo im puno zdravlja i da ostvare svoje planove!

Ilija Snigo/Tomislavcity tropolje.info

Continue Reading