Moda

Ma Chérie torbice Marijane Dukić privukle pozornost posebne gošće “Fashion Arene Mostar 2017.”

Novom kolekcijom torbica na drugome izdanju modnog događaja Fashion Arena Mostar 2017. vrlo uspješno predstavila se i duvanjska modna dizajnerica Marijana Dukić.

Posebna gošća ovoga događaja bila je Alka Vuica, a kako doznajemo njezinu pozornost najviše je privukla revija Ma Chérie torbica Marijane Dukić iz Tomislavgrada. Riječ je o torbicama koje su izrađene od prirodne kože, a Alka je iz te kolekcije za sebe odrabrala dvije.

Sudjelovanje i na ovoj reviji za mene predstavlja veliki uspjeh i poticaj za daljnji napredak. OduÅ¡evljena sam organizacijom samoga dogaÄ‘aja – sve je bilo na razini svjetskih modnih dogaÄ‘aja. Lijepo je vidjeti da moja revija privukla veliku pozornost, ne samo Mostarki već i posebne gošće koja je nakon revije zatražila i da se osobno upoznamo, kaže Marijana za Tomislavcity.

Vjerujemo da će ova naša modna dizajnica i dalje uspješno nastaviti osvajati modni svijet Ma Chérie torbicama.
Ovomu pridodajmo da je revija održana u kogresnoj dvorani zgrade Vlade FBiH u Mostaru gdje su redstavljene aktualne kolekcije nekih od najpoznatijih dizajnerskih imena regije, svjetskih modnih brendova, te mladih dizajnerskih snaga.

Exit mobile version